Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Școala de Vară în Educație Financiară Caritas Moldova



Școala de Vară în Educație Financiară Caritas Moldova

“Ce? a fost o școala de vara?! Atât de multe jocuri interesante, nici nu am înțeles ca noi învățam.” Asta ne-a mărturisit un băiețel in ultima zi.


In perioada 20-25 Iunie, in cadrul proiectului CARING, am organizat școala de vara in educație financiară pentru copiii ce frecventează centrele de suport și centrele pentru refugiați Caritas. 75 de copii din Moldova și din Ucraina au învățat împreuna despre gestionarea banilor, planificarea unui buget, evitarea escrocheriilor și multe altele.

Copiii au rămas cu impresii de neuitat și prietenii frumoase. Pentru ei nu contează statul social, situația financiară a familiilor sau limba vorbita, ei sunt sinceri și frumoși la suflet….ȘI EI SUNT AI NOȘTRI

Mulțumim dragilor noștri profesori din Rascov, Petropavlovca, Zirnesti si Tiraspol, pentru dragostea si grija ce le-o poarta!

Copilașii au avut parte de excursii interesante : la zoo, la sediul Caritas Moldova, la teatrul "Licurici". S-au scăldat în piscină, au jucat volei, badminton, fodbal și multe alte jocuri distractive.

Donator : Caritas Austria