Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/news.php on line 11

Sprijin persoanelor refugiate în cadrul proiectului ”Suport pentru refugiați din Ucraina și Programul de măsuri pentru perioada sezonului rece”



Sprijin persoanelor refugiate în cadrul proiectului ”Suport pentru refugiați din Ucraina și Programul de măsuri pentru perioada sezonului rece”

Fundația de Binefacere Caritas Moldova își propune să ajungă cât mai aproape de inimile oamenilor, să le pășească pragul casei, să le împărtășe gândurile, să le ofere sprijin și confort, să aducă căldură în plină iarnă, lumină în zilele întunecate, zâmbet pe chipurile întristate.

Asta presupune mai mult decât caritate, asta înseamnă dăruire, afecțiune, implicare prin #Dragoste #Atenție #Grijă.

Fericirea vine din lucruri mărunte, iar pentru persoanele aflate în impas, acestea ar constitui un prim suport în depășirea situației de criză.

Datorită proiectului ”Suport pentru refugiați din Ucraina și Programul de măsuri pentru perioada sezonului rece”, circa 46 beneficiari persoane refugiate din Ucraina ce se află în raionului Ialoveni, au beneficiat de vouchere pentru haine sezoniere.

Activitatea dată a fost posibilă prin suportul financiar al proiectului oferit de către Caritas Austria, Austrian Development Cooperation și Nachbar in Not (Neighbour in Need),  prin intermediul echipelor mobile ale Fundației de Binefacere Caritas Moldova.

Noi, echipa Caritas Moldova am reușit să surprindem plăcut și să întindem mâna de ajutor acolo unde ni se cere ajutorul.

Pentru noi este o realizare în plus, iar recunoștința beneficiarilor ne motivează pentru alte viitoare cauze nobile.