Notice: Undefined index: subalias in /var/www/vhosts/caritas.md/httpdocs/views/blog.php on line 8

Recunoştinţă domnului Ienei Iosif

Omul mărinimos este sincer, simplu, are smerenie. Toate acestea nu numai că-i aduc odihnă lui însuşi, ci se fac simţite şi celuilalt.

În anul 2021, cel mai mărinimos om este domnul Ienei Iosif - director general  ICS TRIGOR AVD SRL Moldova. Şi el este Caritas, membru al Consiliului Fundaţiei de Binefacere!

Domnul Ienei Iosif este Moşul сopiilor flămînzi şi dornici de o minune! El este ajutorul pentru o viaţă demnă bătrânilor singuri şi sărmani.

Ne bucurăm de suflete bune și pline de harul lui Dumnezeu. Din numele tuturor beneficiarilor Caritas care au radiat de fericire văzînd binele primit, vă suntem recunoscători şi Domnul să vă aibă în pază.

Acest suflet blând donează stabil în fiecare an, dăruind emoţii pozitive copilaşilor care speră iar bătrânilor le oferă o şansă la normalitate, o zi de mîine demnă. Dulciuri, pachete alimentare şi scutece au primit beneficiarii Caritas Moldova. Desigur că respectul și recunoștința echipei Caritas este fără margini, dar adevărata valoare o au emoțiile și mulțumirea beneficiarilor care vă doresc mult noroc.

Companiei Trigor le dorim mult spor în realizarea obiectivelor propuse şi sănătate tuturor lucrătorilor.

Text realizat de : Valeria Balta